trend Lines

10/17/12

Hello again! Ik hoop dat de handel goed gaat voor iedereen en zo niet, dan wil ik denk dat je op zijn minst te leren van je fouten en steeds beter! Vandaag heb ik besloten in plaats van alleen optiesonline geüploade foto’s van mijn overwinningen zou ik een screenshot van een belangrijke, maar zeer onderschat hulpmiddel geupload voor iedereen trading arsenaal … trendlijnen!

Een “trendlijn” is een lijn getrokken het creëren van een steun of weerstand niveau op alle van de dieptepunten en hoogtepunten of in een bepaalde trend. Het doel van een trendlijn is om het makkelijker voor jezelf te maken, terwijl de handel om te zien hoe de hoogte- en zegt nu dieptepunten van de trend correleren met elkaar in de trend als geheel. Trendlijnen geven u waardevolle steun of weerstand niveaus waar de prijs kon worden verwacht om te draaien. Wanneer een trendlijn is “gebroken” (wanneer de prijs boven of onder de trendlijn van steun of weerstand sluit) je zou verwachten ook een sterke beweging in die bepaalde richting. http://www.optiesonline.com

In het beeld dat ik geüpload, ziet u een paar rommelige lijnen die door overal die niet hier echt lijken te zin hoe dan ook te maken .. Op het eerste. De lijn Ik wil graag iedereen aandacht te besteden aan is degene die naar beneden langs is glooiend met de pijlen I toegevoegd. U zult zien dat de trend lijn schetst de dieptepunten van deze korte termijn trend. Ik gebruikte de pijltjes om te laten zien hoe de prijs stuitert van dit niveau en het wordt behandeld net als een steunniveau voor de prijs, zelfs als deze trends naar beneden. In dit specifieke scenario zou je van gemaakt 4 winnende trades vlak van alleen de trendlijn. De andere lijnen die je ziet zijn ook trendlijnen, maar http://www.optiesonline.com/optie24/ ze zijn voor een veel grotere tijdsbestek, dat is waarom ze lijken niet zinvol in dat beeld Lees hier te maken, zodat ze gewoon negeren.

Dus … Ongeacht wat binaire opties in kaart brengen van software die u wilt, zou ik durf te wedden dat er al een ingebouwde lijn functie die kan worden gebruikt om plot uit uw trendlijnen zijn. Geef ze een keer te proberen en laat me weten hoe het werkt voor u!